Guangzhou U-POR Auto Accessory Co., Ltd

Ditubuhkan pada tahun 2002, U-Por Auto Accessory Co., Ltd. adalah penyelidikan dan pembangunan, pembuatan dan jualan syarikat bersepadu. Kami pakar dalam bahagian hiasan dalaman dan luaran, hanya untuk Porsche, seperti Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 dan sebagainya. Produk terutamanya untuk Kit badan, Papan lari, Muffler ekzos, Plat depan dan belakang Skid, Bumbung, trim hiasan dan sebagainya. Dengan usaha selama 15 tahun, Kini U-POR adalah pemimpin dan wakil industri Modifikasi Porsche di china, dan berjaya mengubah suai lebih 38,000 kereta Porsche.

Pada masa ini, kami meliputi kawasan seluas 5386 meter persegi dan memiliki lebih daripada 200 pekerja. Kami menegaskan menggunakan bahan dan kraf berkualiti tinggi, dan standard kualiti yang diperlukan umumnya lebih tinggi daripada standard industri. Untuk membangunkan produk baru untuk memenuhi permintaan pelanggan, kami sentiasa membeli model kereta Porsche terkini. Syarikat kami boleh menawarkan pemprosesan sampel, rekabentuk dan pembangunan untuk pelanggan.

Kami pakar dalam bahagian hiasan dalaman dan luaran, hanya untuk Porsche, seperti Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 dan sebagainya. Produk terutamanya untuk Kit badan, Papan lari, Muffler ekzos, Plat depan dan belakang Skid, Bumbung, trim hiasan dan sebagainya.

9.jpg

Hanya untuk Porsche, seperti Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 dan sebagainya